Ателион арт студиоЗа Нас и нашите идеи

Искам да Ви представя главното действащо лице в нашата приказка:

Емилия Бабачева или накратко Емма, а в творческите среди Емма Арт. Вече с дългогодишен опит в бранша и прецизно владеене на четките и боите, тя ще придаде нов облик на представите Ви за „оригинален подарък”. Послушайте съветите й, за да бъде финалът перфектен. Аз не бих пренебрегнала с лекота мнението на професионалист.

Занимава се с рисуване върху текстил, порцелан, стъкло и др., с изработване на уникални бижута и декорация. Рисува свои идеи и такива по поръчка, стига да са в нейния стил и по силите й. Рисува за малки и големи, за дами и за господа.

Емилия е завършила средно образование с профил Изобразително изкуство и висше в сферата на Туризма, работила е 8 години във фирма за ръчно рисувано стъкло, а днес вече е горд съсобственик на нашия АТЕЛИОН арт студио и магазин. С творчески замах и креативност тя създава ръчно изработени подаръци за клиенти-ценители.

Нека да се представя и аз.

Казвам се Елена Йорданова и се занимавам с по-скучната част от бизнеса. Затова, ако сте недоволен клиент, моля не звънете на мен – аз съм достатъчно отегчена. Отговарям за офлайн и онлайн присъствието на АТЕЛИОН на пазара, за поръчките и доставките, за доволните клиенти и сбъднатите усмивки. Знам, че и малкият подарък или жест, но от сърце, води след себе си голяма радост. Затова не се безпокойте, че нямате идеи как да зарадвате близките си. Ние ще предложим вариант.

Всички приятели на изкуствата и творческите занаяти са поканени на нашата онлайн страница, за да се докоснат до ценностите прелагани там. Повечето продукти са без аналог, единични бройки или вдъхновени от конкретни събития. Затова смело може да ги наречем уникални и неповторими ръчно изработени изделия.

АТЕЛИОН арт студио предстои да привлече все повече и повече съмишленици на идеята за ръчното творчество, неговата важна стойност в икономически и културен план. Благодарим на нашите приятели и неформални партньори от Zavedenia.bg, Banskoblog.com, residenceartguestrooms.com, plovdivgifts.blogspot.bgklamerbg.com, Сватбена фотография, че вярват в идеите и ни подкрепят. За тях, разбира се, винаги имаме приготвени ръчно изработени подаръци и ръчно рисувани подаръци с любов!